Παρασκευή 18 Μαΐου 2012

Ο μήνας του Τσίπρα

Δεν υπάρχει Τρόικα, ούτε μνημόνιο. Η Ελλάδα δεν χρωστάει τίποτα και σε κανέναν. Το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ, με άριστο και υποδειγματικό τρόπο, κυβέρνησαν απο το 1974 την Ελλάδα. Κανείς πολιτικός δεν πήρε μίζες για τις κρατικές προμήθειες, ο Ακης, ο Μαντέλης, Ο Τσουκάτος ήταν πρωταγωνιστές σε απογευματινή σειρά του Mega. 

Ο Καραμανλής πολέμησε την διαφθορά, δεν είχε κουμπάρους, τα ομόλογα δεν ήταν τοξικά και  τα σκάνδαλα ήταν προπαγάνδα των εχθρών της πατρίδας. 
Ο ΓΑΠ και ο Παπακωνσταντίνου οδήγησαν την χώρα "στα χαρτογραφημένα νερά" της ευημερίας και του ΔΝΤ. Η ανεργία, η φτώχεια και η εξαθλίωση οφείλονται στο ιδιόρρυθμο χαρακτήρα των Ελλήνων που δεν θέλουν να δουλέψουν. Ο Βενιζέλος, με το νόμο "περί ευθύνης των υπουργών" εκφόβισε όλους εκείνους τους πολιτικούς που θέλησαν να πλουτίσουν με τα λεφτά των πολιτών και με την συνεργασία του Σαμαρά, της Ντόρας, του Πρετεντέρη, του Παπαδήμου και του Πύρρου Δήμα αγωνίζονται, ιδρώνουν καθημερινά για να μπορούν οι Έλληνες να πληρώνουν σε ευρώ και να αισθάνονται μέλη της ευρωπαϊκής κοινότητας. 
Την ωραία ατμόσφαιρα ήρθε να χαλάσει ένας νεαρός πολιτικός, ο Αλέξης Τσίπρας και το κόμμα που εκπροσωπεί ο ΣΥΡΙΖΑ. Ο πολιτικός αυτός, γυρίζει στις ευρωπαϊκές χώρες και απειλεί τους καλοκάγαθους τραπεζίτες . Ευτυχώς, τα ελληνικά ΜΜΕ, οι μεγαλοεκδότες και οι μεγαλοεπιχειρηματίες έχουν ξαμολήσει τους κολαούζους τους για να καταστρέψουν τα σχέδια του Αλέξη. Οι κολαούζοι είναι έμπειροι στο να ρίχνουν λάσπη και να κινδυνολογούν. Ξέρουν ότι ρίξε - ρίξε κάτι θα λερώσεις στο τέλος, βγαίνουν λοιπόν όλη μέρα κι όλη νύχτα στα τηλεοπτικά παράθυρα και κατηγορούν τον Αλέξη. Όσο τον κατηγορούν βέβαια, τόσο ανεβαίνουν τα ποσοστά του ΣΥΡΙΖΑ και αυτοί εκνευρίζονται και πετούν κι άλλη λάσπη και εκβιάζουν τους έλληνες ότι εαν ψηφίσουν τον Αλέξη θα καταστραφούν. Εαν τους ακούσει κανείς θα πιστέψει ότι όλα ήταν τέλεια μέχρι που εμφανίστηκε ο Τσίπρας. 







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου