Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου 2012

Η Σοφία Γιαννακά στο ΣΥΡΙΖΑ


Η Σοφία Γιαννακά, πρώην βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας του ΠΑΣΟΚ, παρευρέθηκε στη ομιλία του Αλέξη Τσίπρα στη Νίκαια και όχι στην αποψινή εκδήλωση για την 38η επέτειο της ίδρυσης του ΠΑΣΟΚ Η παρουσία της κ. Γιαννακά ουσιαστικά επισημοποιεί, σύμφωνα με πολλούς, την ένταξη της στο ΣΥΡΙΖΑ. 
Κατά το παρελθόν η κυρία Γιαννάκα υποστήριξε με ιδιαίτερα μαχητικό τρόπο τις πολιτικές επιλογές του ΠΑΣΟΚ και υπερασπίστηκε την ψήφιση των μνημονίων. 
Κατηγόρησε δε, πολλές φορές τον ΣΥΡΙΖΑ, οτι επενδύει στη πτώχευση της Ελλάδας,
ότι δεν έχει καμιά εναλλακτική πρόταση για την διέξοδο απο την κρίση. Χαρακτηριστική η φράση της, σε παλιότερο δελτίο ειδήσεων του alter με τον Νίκο Χατζηνικολάου, αναφερόμενη στον κ. Τσίπρα "...ο αμφισβητούμενος κ. Τσίπρας, απο το γενικευμένο μπάχαλο θέλει να επωφεληθεί ο ίδιος μπας και πάρει καμία ψήφο". Τότε για την κυρία Γιαννακά ο ΣΥΡΙΖΑ είχε αρχίσει να παθαίνει..."μικρομεγαλισμό" και να χρησιμοποιεί (ο ΣΥΡΙΖΑ πάντα) μια επαναστατική μέθοδο όπου η "βία είναι δικαίωμα και η αυθάδεια είναι δημοκρατία.
Αυτά και άλλα πολλά έλεγε τότε η πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ αλλά τώρα πολιορκεί τον "αμφισβητούμενο κ. Τσίπρα" ευελπιστώντας ότι θα βρεθεί μια βολική θέση για να συνεχίσει το σοσιαλιστικό της όραμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου